Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Visionsfonden under Hx

Människor som minglar

Helgen den 28-30 augusti fylls Helsingborg av aktiviteter och evenemang under stadsfesten Hx. Visionsfonden kommer att vara på plats på Helsingborgs konserthus, för att svara på dina frågor om hur man ansöker, vad som är viktigt att tänka på och vilka kriterier som finns, samt visa upp de projekt som har fått medel under första året. Det kommer vi göra tillsammans med några av projekten, som själva är med och berättar om sina projekt och om sina erfarenheter av fonden. 

Tipsa gärna vänner, kollegor, familj och bekanta om Visionsfonden, gå med och bjud gärna in till det facebook-evenemang vi skapat. Vi finns på Konserthuset mellan klockan 10:00 – 20:00 på lördagen och mellan 10:00 – 15:00 på söndagen.

Sista ansökningsdag för nuvarande omgång av Visionsfonden är den 13 september. Ansökan och mer info hittar du på helsingborg.se/visionsfonden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of helsingborg2035.se. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close