Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Viktiga pusselbitar för ett framgångsrikt Helsingborg

Minns ni att jag under förra månaden träffade några medarbetare från olika förvaltningar och bolag inom staden? Nu har jag några fler jag gärna vill visa er.  I höst blir det fler besök. Kanske vi ses på just din arbetsplats?

Palle juni

Slutligen vill jag passa på att tipsa er om att följa livesändningarna från Almedalsveckan i Visby. Ett ypperligt tillfälle att ta del av intressanta debatter och samtal inom många olika samhällsfrågor. För sjunde året i rad är Helsingborgs stad engagerade i Öresundshuset, ett samarbete med Malmö stad, Region Skåne och Lunds kommun.

Här hittar du sändningarna.

Nu kommer jag ta lite sommarledigt från mina summeringar här på Helsingborg2035.se. Men som vanligt kan ni följa mig via Instagram. Jag önskar er alla en riktigt skön sommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of helsingborg2035.se. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close