Var med och skapa vår hemstad!

Helsingborgs stad har tagit historiskt beslut. Alla partier har enats om en långsiktig vision. Helsingborg är staden för människor som vill något. Välkommen att vara med och skapa vår hemstad! Visionen börjar nu och gäller i 22 år fram till 2035. Den har fem delar. Den skapande staden, den pulserande staden, den gemensamma staden, den globala staden och den balanserade staden.

Vår vision får verkningskraft först när vi tillsammans fyller den med engagemang, idéer och viljor om hur visionen ska uppnås. När vi och våra handlingar förverkligar den. Var med och tyck till om hur vi ska ha det i Helsingborg.  Skriv din åsikt om stort och smått här i kommentarsfältet eller på twitter #Helsingborg2035. Finn inspiration under Drömljus i Luminariet Amococo (på Sundstorget) i Medielandskapet (utanför Rådhuset) eller bland någon av alla fantastiska ljusinstallationer eller kulturaktiviteter runt om i staden.

Helsingborg är staden för dig som vill något. Vad vill du?

  • Kristin Knutsson

    Helsingborg borde gå i frontlinjen när det gäller inkludera ALLA människor! På stränderna i vår stad är det väldigt uppdelat i olika ” sorters” människor. Familjer, hundägare, naturister. Alla för sig.. TÄNK om staden kunde erbjuda en strand i centrala Helsingborg dit ALLA var välkomna. Inga förbud. De som väljer den stranden kan vara sig själv och ta med sig heela sin familj och inte behöva dela upp den utifrån att staden exkluderar och delar upp folk i olika sorter. Bara ett stort VÄLKOMMEN ALLA! Jag själv har både barn och hund…men vi kan inte bada på samma strand. Dit hunden är välkommen, är det inte så barnvänligt. Och vice versa. Sen har jag en kompis kompis som är naturist och hen kan ju aldrig följa med. Såå, var modiga P D & Co. Bli först i landet med att inviga en central strand med ” all inclusive”. Snälla… Så slipper familjen dela på sig. De som går dit har ett öppet sinne och är moderna i sitt tänk. Eller bara bekväma. Med vänlig hälsning,.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *