Välkommen till Öppet Hus den 9 maj

HBG_2035

Helsingborgs resa från vision till verklighet är i full gång. Trendspaningar och långsiktig planering är en förutsättning för att visionsarbetet ska ha en bra och tydlig riktning, men massor av arbete i visionens riktning görs dagligen i alla stadens verksamheter. Ingen behöver vänta till 2035 för att få se visionens avtryck i vardagen.

Den 9 maj med start klockan 16:00 är du varmt välkommen till Helsingborg Arena för Öppet Hus – en unik chans att ta del av arbetet vi gör och kommer att göra för att ta visionen till verklighet.  På plats kommer du möta Helsingborgs stad som du aldrig sett oss tidigare. På ett interaktivt och visuellt sett leds du in i en värld av aktiviteter i riktning mot Helsingborg 2035 och det ges tillfälle att möta representanter från en organisation med omkring 10 000 medarbetare, som tillsammans arbetar för att uppnå vår vision.

Vi bjuder på enklare mat och tilltugg, samt en stor portion inspiration. Det kommer finnas roliga inslag för både stora och små, och klockan 17:00 är det plats på scen för lanseringar av två spännande nyheter från Helsingborgs stad. Missa inte det!

Kom till Helsingborg Arena den 9 maj klockan 16:00 och ta del av framtidens Helsingborg!

Helsingborg 2035 – staden för dig som vill något.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *