Vad hände den 24 april?

Många engagerade helsingborgare var på plats.

Den 24 april arrangerade vi en workshop på temat Framtidens Helsingborg på The Tivoli i Helsingborg. Cirka 80 personer, en härlig blandning av kreativa människor med ett intresse för stadens och dess framtid var på plats för att ge sina bidrag till Helsingborg2035. Moderatorer för dagen var Navid Modiri och Micco Grönholm.

Micco och Navid förbereder sig

Jesper Falkheimer, rektor för Campus Helsingborg var en av våra inspiratörer. Han talade på temat ”Den skapande staden” . Hans inspirerande föredrag kan du ta del av via filmklippet nedan. Filmen har vi fått av deltagaren Simon Zetterberg. Stort tack för det!

[youtube_sc url=http://youtu.be/-G7ZaWyOWzw]

Jespers egen blogg hittar du här. Våra övriga inspiratörer var Apokalyps Labotek  på temat Den balanserade staden och Joakim Jardenberg på temat Den Globala staden. Joakims presentation hittar du här .

Även Josef Kiswani, student från ProCivitas och känd bland annat som projektledare för inspirationseventet ” Jag kan”, höll också en inspirerande dragning.

Josef Kiswani

Vårt projektteam på plats twittrade, fotograferade och dokumenterade dagen på olika sätt. Vi sände även live via  Helsingborgs stads webbplats.

Anna dokumenterar deltagarnas idéer för framtidens Helsingborg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *