Mitt 2015 på Instagram

Storify – Mitt 2015 på Instagram

Och slutligen, glöm inte att min julkalender fortsätter ända fram till julafton. Varje dag publicerar jag en ny lucka där jag möter en eller flera av stadens duktiga och engagerade medarbetare. Följ kalendern på Instagram via appen, sök på @pallelundberg, eller via datorn på Instagram.com/pallelundberg

 • Monika Eriksson

  Hejsan!
  Jag vill börja med att tacka för ett bra år. Jag tycker du är den mest närvarande stadsdirektör som varit i Helsingborgs historia. Så ett stort plus för det. Trevligt.

  Själv är jag orolig för vad 2016 och framförallt 2017 ska innebära för mig personligen.
  Min verksamhet, Anpassad arbetsverksamhet ute på Kompetenscenter Norrehed ska troligtvis gå över till Vård och Omsorgsförvaltningen 2017. Det är i nuläget inte klart än. Håller tummarna för att det inte blir så.

  Mitt jobb är att följa personer som behöver stöd, ut på företag och finnas där en kort eller lång tid även för mentorn på företaget. Jag vet inte idag om det finns behov av mig sedan. Sådant går jag och tänker på så här i juletid. Jag har jobbat med förståndshandikappade sedan 1981 så jag tror ju att jag kan något men vill även ha en utmaning i arbetsuppgifterna även i framtiden.
  Jag har genom min chef fått utvecklas och utbildas så jag har ett väldigt stimulerande, utvecklande och roligt jobb idag. Hoppas verkligen att jag kan få fortsätta på det spåret även i framtiden.

  Slutligen vill jag önska dig en riktigt GOD JUL.

  Med vänliga hälsningar
  Monika/ Handledare inom AnA/Uppdrag

  • Palle Lundberg

   Hej Monika!

   Tack för berömmet, det värmde verkligen.
   Orosmoment i arbetsvardagen kan kännas jobbiga, så jag förstår att du känner dig osäker. Som du säger så är ingenting klart ännu, men jag vet att både nämnderna och förvaltningarna tittar på frågan utifrån vad de tror blir bäst för såväl verksamheterna som helsingborgarna. Helt avgörande är att alla ni som arbetar där ute hålls informerade om var ansvaret för verksamheten landar. Jag vet att förvaltningscheferna delar min uppfattning här.

   Önskar dig en god jul och ett riktigt gott nytt 2016!

   Palle

 • kjell backlund

  Hejsan Palle Lundberg jag jobbar som vaktmästare på maria park skolan och jag har det bästa jobbet i hela världen i dags läget har vi ca 1,000 elever med allt i från förskolan till högstadiet dagligen träffar jag föräldrar och barn elever som jag välkomnar till skolan vi träffas i korridorerna och vi önska varandra en bra dag och vi har en jätte bra stämning på maria park skolan när min arbetes dag är slut och när jag träffar min egen familj så känner jag mig fyll av liv och det har med både eleverna samt personalen att göra och vi har en jätte bra arbetsplats samt ett bra team ledningen (Thomas Blomsterberg, Ulrica gath, samt maria Stoltz) gör allt i sin makt för att vi personal ska trivas deras dörrar står alltid öppna för om vi behöver ta en diskussion angående vårt arbete
  Med vänlig hälsning Kjell Backlund

 • Palle Lundberg

  Hej Kjell och tack för din kommentar. Vad roligt att läsa om hur du upplever din arbetsplats, i allt från ledningen till teamet och mötet med eleverna. Det låter också som att du själv bidrar mycket till att arbetsklimatet är så positivt. Härligt!
  /Palle

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *