Framtidens Helsingborg – hur vill vi att livet ska vara i Helsingborg om 25 år?

[youtube_sc url=http://www.youtube.com/watch?v=6FMJxuRAQ_k]

Kommunstyrelsens vice ordförande Mikael Skoog (S) och kommunstyrelsens ordförande Peter Danielsson (M) berättar om sina tankar om framtidens Helsingborg. Stadens politiska ledning vill nu veta vad just du vill!  

  • Kjell Andersson

    Det är naturligtvis viktigt med visioner om framtidens Helsingborg. Samtidigt är det viktigt att dagens Helsingborg lever upp till förväntningarna, inte minst vad gäller närmiljön. Och då tänker jag på renhållningen i staden och varför det är så lätt att bara slänga ifrån sig burkar, papper, plastpåsar och allt annat skräp. En vision är därför också hur vi vill värna vår stad, så att vi själva upplever den som ren, att affärsresenärer upplever den som ren och att turister (inkluderande våra kryssningsgäster) inte reser härifrån med omdömet att det är en av de skitigaste städer de sett. Den visonen sträcker sig från ”nu” och framöver genom årtiondena till 2035 och vidare. Om det hade varit plats för bilder skulle jag ha bifogat foto från Järnvägsgatan en vanlig söndag förmiddag.

  • Martina

    Hej Kjell! Tack för din kommentar! Bilder kan bifogas via http://www.helsingborg2035.se/?page_id=18 eller om du mailar till oss på helsingborg2035@helsingborg.se Hälsningar Martina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *