Medarbetare som gör Helsingborg bättre

I maj månads summering av min Instagram möter ni bland andra Michael, Maria, Axel, Anna, Patrik, Alex och Christer. Dom arbetar alla inom Helsingborgs stads koncern och bidrar genom sitt arbete till att göra Helsingborg till en bättre stad att leva och verka i.

Palles storify maj

Kanske funderar du över varför jag samlar mina inlägg här på Helsingborg2035.se?

Helsingborgs gemensamma vision är viktig för mitt arbete och för Helsingborgs stad. En tydlig koppling mellan min kommunikation som stadsdirektör – som en av över 10 000 medarbetare – och stadens vision är en förutsättning. Helsingborg2035.se är en öppen webbplats, där den som vill kan läsa och kommentera. Det tycker jag om. Dessutom hamnar mina inlägg i ett större sammanhang. På webbplatsen publiceras inlägg och artiklar som alla har det gemensamt att de verksamheter, människor och händelser som lyfts bidrar till att Helsingborgs vision kommer lite närmre. Att vi rör oss mot 2035.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *