”Jag hoppas att min dotter återvänder hit” #hbg2035

Susanna på tågstationen i Karlskrona

Susanna på tågstationen i Karlskrona

Det kom ett mail från Birgitta Witting som arbetar på kulturförvaltningen. Hon blev inspirerad att ta en tur till Karlskrona med sitt resepresentkort. Så här skrev Birgitta:

”I början av februari tog jag ledigt en fredag för att åka och hälsa på min dotter som just nu studerar till sjuksköterska i Karlskrona. Eftersom det var en vardagsförmiddag, var det ganska tomt på tåget men jag satte mig ändå i tyst för att njuta av stillheten och en god bok. Utanför tåget yrde snön men jag tänkte att om tåget skulle bli ståendes eller försenat var jag väl förberedd med matsäck och läsning.  Karlskrona är en mysig liten stad men det som inspirerade mig mest var så klart min dotter, Susanna. Min förhoppning är att hon väljer att återvända till sin hemstad i framtiden. Att hon finner staden så lockande att hon inte vill bo någon annanstans. Hon är den jag vill se här 2035.”

Har du också en berättelse att dela med dig av? Kanske har du använt ditt resepresentkort på något roligt ellet spännande sätt, eller sett något som du tycker Helsingborg borde ta efter eller kan lära sig av? Använd hashtagg #hbg2035 när du publicerar i sociala kanaler. Använder du inte sociala medier får du gärna mejla oss på helsingborg2035@helsingborg.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *