Helsingborg börjar i ditt huvud

Nu på onsdag den 28 mars är du som är mellan 13-18 år och som bosatt i Helsingborg välkommen på en workshop, ett arrangemang som ett samarbete mellan Helsingborgs stad och HISO- Helsingborgsidrottens samorganisation. Vi vill träffa dig och höra vad du har för idéer för att skapa framtidens Helsingborg.

Tid: kl.17-20. Plats: Olympia Konferens.

Till vår hjälp under workshopen har vi inspiratören Navid Modiri. Navid är född 1983 i Teheran, uppvuxen i Göteborg, bosatt strax utanför Malmö. När Navid första gången började göra väsen av sig var det som frontman för Navid Modiri & Gudarna och Cobra Charlie och som programledare i radio (bl.a. Frank och Populär i P3). Efter ett år som programledare för Filmkrönikan på SVT startade  han 2009 bloggen 365 saker du kan göra som under sitt första år fick en miljon besök och tog hem Stora Bloggpriset. Navid var även med och drog igång idébanken Idépedia och Göteborgs största kreativa knytkalas Sharea.

Navid Modiri

Workshopen är kostnadsfri och anmälan sker via telefon 042-13 29 15 eller mail till kansliet@hiso.se Observera att vi behöver ha din anmälan senast 27/3!

Välkomna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *