Gör som Palle, res, bli inspirerad och tipsa andra!

Palle reser med vision

Vad är det här tänker ni kanske. Jo, så här ligger det till. Alla medarbetare i Helsingborgs stad fick år 2013 ett resepresentkort hos Skånetrafiken i julklapp. Så här skrev stadsdirektör Palle Lundberg i ett brev till medarbetarna i samband med detta:

Hej!

I julas fick du en julklapp från oss i form av ett resepresentkort hos Skånetrafiken.  I kortet fanns en uppmaning om att ge dig ut och resa, samla positiva intryck och gärna delge dina upplevelser. Vi vill med detta utskick påminna dig om att lösa in presentkortet. Vi ser även fram emot att ta del av dina upplevelser som vi i Helsingborg kan inspireras av.

Vår gemensamma visionsresa mot Helsingborg 2035 berör en hel stad med en bra bit över 130 000 invånare. Det är ett stort äventyr vi har framför oss. Och vi har ännu bara skymtat början. Att årets julklapp blev just en resa är därför helt naturligt. Det finns så mycket kvar att upptäcka, så mycket kvar att göra, på vår väg till att bli den skapande, pulseran­de, gemensamma, globala och balanserade staden för människor och företag. Staden med talanger, gemenskap och idéer. Staden som förenar snart tusenåriga traditioner och nytänkande i toppklass. Staden för dig som vill något. Det är verkligen en fantastisk resa. Och det är en resa vi gör tillsammans.

Dela gärna med dig av dina intryck och upplevelser längs med vägen. Vad inspirerar dig? Vad finns i andra städer som du vill se i Helsingborg? Ta exempelvis en bild och beskriv vad dina upplevelser eller intryck handlar om. Posta den sedan i den kanal du själv önskar, på Facebook, Twitter, Instagram, Vine, Youtube eller liknande. Glöm inte hashtagga med #hbg2035 så att vi hittar den (gäller även på Facebook). Använder du inte sociala medier kan du även mejla in din bild och text till helsingborg2035@helsingborg.se

Det här är så klart helt frivilligt, men vi uppskattar om du vill dela med dig av dina upplevelser.  Ta gärna en titt på Facebook och sök på #hbg2035 så får du bland annat se stadsdirektörens inlägg.

Med förhoppning om en god resa, så väl under 2014 som mot 2035!

Högst upp i detta blogginlägg ser du Palles bidrag när han tog med sig familjen på en tur till huvudstaden på andra sidan Sundet. Så gör som Palle, res, bli inspirerad och dela med dig av dina nyvunna kunskaper som du tycker vi borde implementera i Helsingborg. Använd hashtagg #hbg2035 när du publicerar i sociala kanaler. Och som det står i brevet, använder du inte sociala medier, mejla oss på helsingborg2035@helsingborg.se. Vi lägger gärna ut ditt tips här på bloggen så att fler kan få ta del av det. Tack för ditt bidrag till ett bättre Helsingborg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *