Palles julhälsning till medarbetarna i Helsingborgs stad

Hej!

Varje år brukar jag göra en julhälsning till stadens medarbetare och i år är inget undantag. Under de senaste åren har mina hälsningar innehållit många trevliga möten med fantastiska ambassadörer för staden, när jag har fått möjlighet att prova på olika yrken och besöka olika verksamheter runtom i staden.

Men i år känner jag att jag vill sätta ännu större fokus på medarbetarna. På er. Ni som gör fantastiska insatser för Helsingborg och helsingborgarna. Varje dag. Dygnet runt. Det vill jag uppmärksamma i årets julhälsning. Därför bad jag i år stadens förvaltnings- och bolagschefer om att tipsa mig om någon eller några medarbetare som av någon anledning är värd lite extra uppmärksamhet för sina arbetsinsatser. Som förtjänar ett extra tack. Dessa medarbetare kommer ni som följer mig som @pallelundberg på Instagram att få träffa under december månad, ända fram till julafton.

I en ”julkalender” på min Instagram kommer jag mellan den 1–24 december varje dag att visa er mina besök i en daglig lucka. Jag hoppas att så många som möjligt vill följa kalendern och därigenom också lära känna fler kollegor och verksamheter inom staden.

Instagrambild

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *